Újabb kiírás jelenik majd meg

Trafik: van olyan hely, ahonnan nem érkezett ajánlat

A dohány-kiskereskedelmi jogosultság átengedésére újabb pályázatot írnak ki azokra a településekre, amelyekre a korábbi kiírásban nem adtak be ajánlatot - közölte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. pénteken.

2013.03.29 12:43MTI

A társaság tájékoztatása szerint 1.417 településről nem érkezett ajánlat a február 22-ei határidőre, esetükben eredménytelennek nyilvánították a pályázatot, és ezekre a településekre új kiírást tesznek közzé a pénteki felhívást követő 30. napon.

Az ismételten kiírt koncessziós jogosultságokkal érintett települések listája megtekinthető a www.nemzetidohany.hu honlapon.

Az új pályázati kiírások a megjelenést követően a Széchenyi Programirodáknál szerezhetők be, illetve letölthetők a www.kormany., a www.nemzetidohany.hu és a www. szechenyiprogramiroda.hu honlapokról.

A társaság közleményében emlékeztet arra, hogy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az előírásoknak és törvényi határidőknek megfelelően 2013. február 23-án megkezdte a korábbi pályázatra beérkezett anyagok iktatását és bontását, az érvényesség ellenőrzését.

A határidőn belül összesen 15.633 darab pályázati anyag érkezett be, amelyek feldolgozása és értékelése jelenleg is folyamatban van. Az értékelés folyamata alapján már megállapítható, hogy míg bizonyos területeket illetően a túljelentkezés négy-ötszörös, addig egyes településeken a pályázati eljárás eredménytelen, mert nem érkezett ajánlat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.