Évtizedekre dőlhet el minden

Bajnai Gordon: sorsfordító lehet 2014

Bajnai Gordon szerint sorsfordító lehet 2014 az ország életében, évtizedekre eldőlhet mindenki jövője jó vagy rossz irányba, éppen ezért az ország nem egy átlagos választás elé néz.

2013.03.28 20:19MTI

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője csütörtökön, miskolci sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a tét az, hogy Magyarországot "vissza tudjuk-e hozni a normális európai uniós országok közé". Hozzátette, hogy gyakorlatilag a hazugság a jelenlegi kormányzás "legfőbb és legkiforrottabb fegyvere". A kormány rezsicsökkentését átverésnek nevezte a volt miniszterelnök, aki azt mondta: "a kormány elvette a magyarok többségétől a kenyeret, és morzsákat ad vissza nekik".

A Fidesz rezsicsökkentés melletti aláírásgyűjtésről szólva Bajnai Gordon azt mondta, hogy az nem szól másról, mint hogy a Fidesz szeretné minél több ember adatát megszerezni, hogy "utána folytathassa az agymosást". Bajnai Gordon azt kérte: senki ne adja oda "Kubatov Gábornak az adatokat, hangfelvételek, videofelvételek vannak arról, hogy ezeket az adatokat veszélyes, rossz célokra használják". Ezért jó lesz, ha a polgárok vigyáznak a Fidesz aláírás-propagandakampányánál - tette hozzá.

A politikus kérdésre válaszolva azt mondta: ez a kormány "elvette szabadságunkat, tönkreteszi életesélyeinket".

A gazdaság zsugorodik, a munkanélküliek száma a rekordot ostromolja, az államadósság megint növekszik, a megélhetés pedig havonta 10 ezer forinttal kerül többe egy átlagos családnak, mint három évvel ezelőtt - közölte Bajnai Gordon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.