Sukoró-ügy

Tanúvallomások Joav Blum földvásárlása és a kaszinóberuházás ügyében

"Joav Blum izraeli-magyar üzletember eredetileg Albertirsára tervezett kaszinóberuházását a település önkormányzata támogatta, és erről a testület 2007 decemberében határozatot is hozott."

2013.03.21 17:34MTI

Ezt állította tanúvallomásban Fazekas László, a Pest megyei város polgármestere a Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatója és társai büntetőperének csütörtöki tárgyalásán a Szolnoki Törvényszéken. 

Az elöljáró - aki az előző választási ciklusban is a település első embere volt - az mondta, hogy Joav Blum kezdettől fogva tájékoztatta őt nagyszabású turisztikai projektjének terveiről, de miután kérte annak bizalmas kezelését, csak közvetlen munkatársai tudtak róla. Hozzátette: a 2007-ben ötletszinten kezelt elképzelésről aztán vázlat- és látványterv készült, de 2008 tavaszán már egyre kevesebb információt kaptak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.