Nézettség

MTVA: közel négymillió nézőt értek el az ünnepi hírmüsorok

A szélsőséges időjárási körülmények miatt megnövekedett számú híradások révén a közszolgálati adók hírműsorai a megszokottnál jóval több, közel 4 millió nézőt értek el március 15-én.

2013.03.18 18:05MTI

Az MTVA közleményében emlékeztetett, hogy március 15-én a közszolgálati adók ünnepi műsorkínálatát a szélsőséges időjárási körülmények miatt óránként a Híradók rendkívüli kiadásai szakították meg.
   
Az ünnepi műsorfolyam a Ma reggel adásával kezdődött, amely ezen a napon több mint 300 ezer fős nézettséget ért el, a márciusi átlagnak közel dupláját - ismertette az MTVA a Nielsen Közönségmérés adatait.
   
A haza mindenek előtt című ünnepi műsor csaknem 2 millió nézőt ért el, míg A kőszívű ember fiai című történelmi filmet csaknem 600 ezren választották. Népszerű volt még a Lúdas Matyi című magyar animációs film is és az Egy magyar nábob.
   
A Forma-1 első futamait többen nézték, mint tavaly, az időmérő edzés nézettsége 588 ezer fő volt, a vasárnapi futam teljes közvetítésének nézettsége 773 ezer fő volt. Az Ausztrál Nagydíj közvetítéseibe a közszolgálati csatornákon a tavalyihoz hasonlóan idén is összesen több mint 3,1 millió fő nézett bele legalább egy percre - szerepel a közleményben.
   
A március 15-i ünnepi hosszú hétvége műsorai közül a Gasztroangyal című, M1-en sugárzott műsor is kiemelkedő nézettséget ért el: 667 ezren nézték és 1,36 millióan voltak, akik hosszabb-rövidebb időre bekapcsolódtak. A műsor saját sávjában a legnézettebb lett.
   
A Maradj talpon! szezonnyitó adását vasárnap este - amelyben A Dal szereplői játszottak - 882 ezren nézték, és közel 1,7 millióan kapcsolódtak bele hosszabb rövidebb időre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.