Részsiker, hogy a Tigáz elállt a pertől

Rezsicsökkentés: aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz

A hétvégén megkezdi aláírás-gyűjtési akcióját a Fidesz a rezsicsökkentés megvédése érdekében.

2013.03.14 13:55MTI

 Kósa Lajos elmondta, az aláírás-gyűjtési ívek nyilvántartásba vételi kérelmét még csütörtökön eljuttatják Péterfalvi Attilának, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökének.
   
Az aláírásgyűjtő íveken az olvasható: "Követeljük, hogy a magyar parlament minden külföldi és belföldi nyomás ellenére tartson ki a rezsicsökkentés mellett!"
   
A Fidesz alelnöke a tájékoztatón részsikernek nevezte, hogy elállt a Magyar Energia Hivatal ellen a rezsicsökkentés ügyében indított pertől a Tigáz. "Van olyan szolgáltató, amelyik belátta, hogy az a küzdelem, amit folytat a bíróságon, csak pirruszi győzelem lehet" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.