Rezsicsökkentés

Fidesz: az embereknek joguk van véleményt mondani

"Az embereknek joguk van elmondani a véleményüket a rezsicsökkentésről." Így reagált a Fidesz a szocialista Korózs Lajos szerdai szavaira.

2013.03.13 13:53MTI

Az MSZP-s politikus sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: hallják, hogy a miniszterelnök aláírásokat fog gyűjtetni az aktivistáival azért, hogy a gazdagok "jó nagy rezsicsökkentésben részesüljenek". 

Szerinte ugyanakkor ezzel az egész "mizériával" a botrányos alaptörvény-módosításról akarja elterelni a kormány a figyelmet. 

A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében mindezt úgy kommentálta, hogy a szocialistákkal ellentétben - akik kormányzásuk alatt háromszorosára emelték a gáz árát, megduplázták a villany árát, és családok százezreinek megélhetését sodorták veszélybe -, a kormánypárt kitart a rezsicsökkentés mellett, minden eszközzel megvédi azt a baloldaltól és a külföldi nyomástól. 

A bankárkormánynak, a Gyurcsány-Bajnai-korszaknak vége van, ma a magyar kabinet nem a külföldi érdekek, hanem az emberek mellett áll, és ha ebben az emberek a demokráciában megadatott eszközökkel - például az aláírásukkal - támogatni kívánják a Fideszt, akkor a baloldal kénytelen lesz azt tudomásul venni - zárta közleményét a kormánypárti képviselőcsoport. 

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke és Rogán Antal frakcióvezető hétfőn közölte: aláírásgyűjtést indít a Fidesz, hogy támogatást kérjen a családoktól a rezsicsökkentési program megvédéséhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.