A NAV főtanácsadója

Varga Mihály Gondos Juditot jelöli közigazgatási államtitkárnak

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Gondos Juditot, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) főtanácsadóját jelöli a tárca közigazgatási államtitkárának, kabinetfőnöke pedig Rákossy Balázs lesz, aki a Miniszterelnökségen is hasonló posztot töltött be.

2013.03.11 15:51MTI

Varga Mihály mindezt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be, hozzátéve: a jelenleg hivatalban lévő államtitkárok munkájára továbbra is számít. Korábban a Nemzetgazdasági Minisztérium hét államtitkára közül háromnak szűnt meg a megbízatása. 

Pleschinger Gyulát, az NGM korábbi adó- és pénzügypolitikáért felelős államtitkárát a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának tagjává választották, Csizmadia Norbert tervezéskoordinációért felelős államtitkárt pedig az MNB ügyvezető igazgatójává, továbbá Nagy Róza korábbi közigazgatási államtitkárt az MNB főigazgatójává nevezték ki. Varga Mihály közölte: a személyi kérdéseket a héten szeretné lezárni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.