Az alkotmányos rend védelme

MSZP: Orbán ne legyen mértéktelen!

Az MSZP szerint a miniszterelnök, amikor a közműszolgáltatókkal kapcsolatos bírósági ítélettel összefüggésben ismertette a kormányzati oldal álláspontját, elfelejtett arról beszélni, hogyan alakult ki a helyzet.

2013.03.11 13:35MTI

Tóbiás József, az MSZP frakcióvezető-helyettese Orbán Viktor napirend előtti felszólalására adott válaszában azt mondta: meggyőződése volt, hogy a kormányfő az alaptörvény negyedik módosítását hozza szóba, amelyről - tiltakozások ellenére - hétfőn szavaz a Ház.
   
A képviselő közölte: az alkotmányos rend védelme ma minden demokráciában kötelesség. "Ne legyen mértéktelen" - szólította fel a miniszterelnököt Tóbiás József.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.