Folyamatosan egyeztetnek

Szócska: emberierőforrás-stratégia készül

"Nem egyszerűen a bérekről, hanem egy emberierőforrás-stratégia kidolgozásáról kezdődött egyeztetés csütörtökön az egészségügyi ágazat vezetői és a szakma között."

2013.03.07 18:18MTI

Szócska Miklós államtitkár kifejtette: a találkozón összegyűjtötték, hogy miként lehetne a problémákat kezelni és melyek a lehetséges kitörési irányok. Ezután március 14-éig várják a szakmai szervezetek részletesebb javaslatait. 

A tervek szerint az egyeztetésekkel április közepére jutnak el addig, hogy egy emberierőforrás-keretbe ágyazva, szakmai programokkal megfeleltetve teszik meg a béremelési javaslatot - mondta Szócska Miklós, megjegyezve, hogy a következő találkozót március végére tervezik, folyamatosak lesznek az egyeztetések.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.