4-5 milliárd forintos üzlet

Szúnyogirtó KISZ-vezér

Folyamatosan ráfizetnek az önkormányzatok és a Magyar Turizmus Zrt. a szúnyogirtásra, mert az ország nagy részén évek óta a KISZ KB utolsó főnökének, Nagy Imrének a cége vezeti a kártevők gyérítését, a konkurens cégeknél jóval drágábban.

2008.06.23 08:37Magyar Nemzet

A Közbeszerzési Döntőbizottság a "fazonra szabott" pályázati kiírások miatt több alkalommal megbüntette az önkormányzati szövetségeket, ám az ismételt pályázatokon mégiscsak Nagy cége nyerte a zsíros megrendeléseket - írta a Magyar Nemzet.

A nagyjából 500 ezer hektárnyi területen végzett szúnyogírtás egy rivális cég szerint 4-5 milliárd forintos piacot jelent. A Magyar Nemzet birtokába jutott dokumentumok viszont arról tanúskodnak, hogy Nagy cége nemcsak drágábban kínálja szolgáltatását, de még repülési engedéllyel sem rendelkezik, ezért az írtást alvállalkozókkal végezteti.

Gergely Gábor, az irtásból kiszoruló Gergely Air ügyvezetője szerint a trükk az, hogy a kisebb cégeket Nagy Imre cége, a Corax-Bioner hagyja nyerni azokon a pályázatokon, ahol kisebb haszon kecsegtet, cserébe a zsírosabb megrendeléseket alvállalkozóként e cégekkel végezteti el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.