Varsóba utazik

Orbán Viktor is részt vesz a szerdai varsói V4-találkozón

Varsóba utazik szerdán Orbán Viktor kormányfő, és részt vesz a V4-ek, azaz a visegrádi országok (Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia) miniszterelnökeinek csúcstalálkozóján, amelyen jelen lesz Angela Merkel német kancellár és Francois Hollande francia államfő is.

2013.03.05 11:16MTI

 Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor szerda délelőtt beszédet mond a lengyel főváros egyik egyetemén, majd találkozik a V4-ek kormányfőivel, akikkel elsősorban az Európai Unió napirendjén szereplő legfontosabb kérdésekről fognak tárgyalni, valamint a lengyel V4-elnökség további munkája is szóba kerül majd.
   
Ezt követően a visegrádi országok kormányfőihez csatlakozik Angela Merkel német kancellár és Francois Hollande, Franciaország köztársasági elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.