Delray Beach-i tenisztorna

Gulbis a selejtezőből indulva lett tornagyőztes

A selejtezőből érkező lett Ernests Gulbis két játszmában nyert a francia Edouard Roger-Vasselin ellen a floridai Delray Beach-ben rendezett, 456 ezer dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében.

2013.03.04 08:51MTI

A világranglistán 109. Gulbisnak ez volt a harmadik tornagyőzelme - 2010-ben éppen itt diadalmaskodott -, míg a 105. Roger-Vasselin pályafutása első ATP-fináléját játszotta.

Legutóbb 2007 áprilisában, Houstonban rendeztek olyan döntőt ATP-tornán, ahol két olyan játékos találkozott egymással, akik a világranglistán nem szerepelnek az első százban.

A döntőben:
Gulbis (lett) - Roger-Vasselin (francia) 7:6 (7-3), 6:3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.