Hegyeshalomnál

Algériai és afgán határsértőket tartóztattak fel

Algériai és afgán határsértőket tartóztattak fel Hegyeshalomnál, a három kiskorú és egy fiatalkorú gyermekkel utazó afgán házaspár, illetve egy algériai férfi vonattal akart illegálisan Ausztriába jutni.

2013.03.03 12:23MTI

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerint a 25 éves algériai férfit a magyar és az osztrák rendőrök közös akció során fogták el szombaton. A határsértő a debreceni befogadó állomásról szökött meg.

A hattagú afgán családot a mosonmagyaróvári határrendészek szállították le a vonatról aznap este. A hét külföldi állampolgárral szemben tiltott határátlépés megalapozott gyanúja miatt indult szabálysértési eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.