A vállakozásokkal fizettetné a kormány

Jobbik: az állam fizesse a pénztárgépek online bekötésének költségeit!

A Jobbik szerint erkölcsileg elfogadhatatlan és gazdaságilag ésszerűtlen, hogy a kormány az egyébként is recesszióban lévő vállalkozásokra akarja terhelni a pénztárgépek online bekötésének minden költségét és a rendszer fenntartásának a terheit is.

2013.02.28 10:42MTI

Erről Volner János, az ellenzéki párt alelnöke beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján. Úgy fogalmazott: "a kormány a vállalkozók eszközeivel piszkálja a csalánt", amikor bár 97,5 milliárd forintos költségvetési bevételt vár a pénztárgépek online bekötésétől, mégis a vállalkozásokkal fizetteti meg a rendszer felállítását és működtetését. 

A Jobbik éppen ezért törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek, kezdeményezve: az állam legyen a rendszer kiépítésének és üzemeltetésének a teherviselője, ne pedig a vállalkozások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.