Ellenzéki egyeztetés

Az MSZP együttműködésre kéri a Párbeszéd Magyarországért Pártot

Az MSZP pénteken levélben kéri fel az LMP szétválását követően létrejött a Párbeszéd Magyarországért Pártot, hogy vegyenek részt az ellenzéki egyeztetésben.

2013.02.21 17:38MTI

Mesterházy Attila azt mondta: az új párt bevonásával összefüggésben szeretnék újra megkérni az LMP-t, illetve az Együtt 2014 mozgalmat, hogy gondolják át eddigi álláspontjukat, és üljenek le a tárgyalóasztalhoz, ne csak a közjogi, hanem a gazdaságpolitikához és a szociális válsághoz kötődő témakörökben is. 

Az MSZP minden demokratikus ellenzéki párt, mozgalom, vagy szervezet rendezvényén ott lesz március 15-én, függetlenül attól, hogy demonstrációt vagy ünnepséget tartanak tette hozzá.
 
A párt elnöke úgy fogalmazott, hogy a korszakváltást szolgáló jó kormányzást "nemcsak utcai demonstrációkkal lehet szolgálni", hanem azzal, hogy közösen alakítanak ki egy programot, amely biztosítja Magyarország kilábalását a válságból. 

Lukács Zoltán, az MSZP Komárom-Esztergom megyei elnöke közölte, hogy az elnökségi ülésen döntést hoztak a párt idősügyi programjáról, amelyet a napokban nyilvánosságra hoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.