Influenza

Részleges látogatási tilalom a miskolci megyei kórházban

A megszaporodott influenzaszerű megbetegedések miatt látogatási tilalmat rendelt el csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház több osztályán Csiba Gábor főigazgató-főorvos.

2013.02.14 09:26MTI

A főigazgató az MTI-vel azt közölte: a Velkey László Gyermek-egészségügyi Központban, valamint a szülészeti, nőgyógyászati osztályon lépett életbe a látogatási tilalom.
   
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdai összegzése szerint részleges látogatási tilalom van a Pest megyei Toldy Ferenc Kórházban, a mohácsi kórházban, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjában, a kazincbarcikai kórházban és a Hajdú-Bihar megyei Kenézy Gyula Kórházban is. Az említett intézményeken kívül már korábban látogatási tilalmat rendeltek el a fővárosi Szent Imre Kórházban és a Bethesda Gyermekkórházban, valamint a Fejér megyei Szent György Kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.