Az Oroszországból érkező gáz

Orbán: a magyaroknak kell dönteniük az energiafüggés kérdéseiről

Orbán Viktor szerint a magyaroknak kell tárgyalniuk és dönteniük az olyan fontos kérdésekben: mennyibe kerüljön az Oroszországból érkező gáz.

2013.02.11 14:32MTI

A miniszterelnök napirend előtti felszólalása utáni viszonválaszában, az E.ON gáz üzletágának állami megvásárlásával kapcsolatban azt mondta: az ország energiafüggésének erről a kérdéséről eddig az oroszok és a németek tárgyaltak.
   
A kormányfő az Európai Unió következő hétéves költségvetéséről folytatott tárgyalások eredménye kapcsán kibontakozott vitáról szólva úgy fogalmazott: nem jó dolog, ha az ország sikere az ellenzék számára kudarc.
   
"Egy az ország, a siker tehát az ellenzék sikere is, mert ha az ország sikeres, az minden magyar polgárnak jó, függetlenül attól, hogy melyik párttal szimpatizál" - fűzte hozzá a miniszterelnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.