"Magyarország jól járt"

Orbán: a siker kulcsa a bátorság és bajtársiasság volt

Orbán Viktor szerint a múlt heti brüsszeli uniós csúcstalálkozón elért magyar siker kulcsa egyrészt az a bátorság volt, amellyel Magyarország kiállt saját érdekeiért, másrészt az a bajtársiasság, amellyel "szövetségeseinkkel vállvetve küzdöttünk közös érdekeinkért".

2013.02.11 13:40MTI

A miniszterelnök erről napirend előtt beszélt hétfőn az Országgyűlésben. Magyarország sikerének két fontos tanulságát úgy foglalta össze: csak annak van becsülete, aki akár konfliktusok árán is kiáll az érdekeiért, és a sikerekhez szövetségesekre van szükség. 

Magyarország most végre jól járt és azért járhatott jól, mert kiállt magáért - hangsúlyozta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy emellett Magyarországnak sikerült egy egyedülálló közép-európai összefogás keretében érvényesíteni a régió közös érdekeit is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.