Két nappal ezelőtt

Eltűnt egy MTVA-s újságíró

Eltűnt Hidvégi Balogh Attila, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) újságíró munkatársa két nappal ezelőtt.

2013.02.10 16:39MTI

Az MTVA kéri azokat, akik az újságíró hollétéről tudnak, jelentkezzenek az alap közönségszolgálatánál. Hidvégi Balogh Attila tartózkodási helyét sem családja, sem munkatársai nem ismerik, illetve nincs tudomásuk arról, hova távozott - közölte az MTVA sajtóirodája az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében. 

Az újságíró csütörtökön távozott munkahelyéről. Saját kérésére pénteken Monoron volt kirendelt helyszíni tudósítóként, vasárnap már nem jelent meg munkavégzésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.