Két menettel idő előtt ért véget a meccs

A dopping sem használt: kikapott a dél-afrikai bokszbajnok

Doppingoláson érték Francois Bothát, a dél-afrikaiak korábbi nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívóját.

2013.02.10 11:51MTI

A 44 éves bokszoló szervezetében a tiltott szerek listáján szereplő fentermint és benzodiazepint találtak pénteki mérkőzése előtt, amelyet pontozással veszített el a világbajnok új-zélandi rögbijátékos, Sonny Bill Williams ellen az ausztráliai Brisbane-ben. Az eredetileg 12 menetesre tervezett összecsapás egyelőre tisztázatlan okból végül csak tíz menetig tartott.

Botha több mint húszéves profi pályafutása során olyan sztárokkal találkozott a ringben, mint Mike Tyson, Evander Holyfield, Michael Moorer, Lennox Lewis vagy Vlagyimir Klicsko. Mérlege 48 győzelem (29 KO), 10 vereség és 3 döntetlen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.