"Nem bírják ki"

Jobbik: a szocialisták luxusmenetévé vált az éhségmenet

A Jobbik szerint a szocialisták luxusmenetévé vált az éhségmenet.

2013.02.08 17:29MTI

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében közölte: úgy tűnik, a szegénység, nyomor és munkanélküliség hívószavával meghirdetett éhségmenet szocialista politikus résztvevői nem bírják ki a számukra megszokott kényelem nélkül. 

Az ellenzéki politikus szemtanúktól származó értesülésekre hivatkozva azt írta: csütörtök este Nyakó István szocialista képviselő társaival a gyöngyösi önkormányzati strand szaunájában pihente ki az aznapi nagy menetelés fáradalmait. 

"Az éhes proletárok jelszavával kampányoló milliárdosok pártja tehát ismét szemen köpte a benne bízókat: hangzatos jelszavakkal azt hirdetik, velük vannak, ám közben a kiszolgáltatott magyar embereket sújtó, égető problémákról tudomást sem véve élik saját luxusvilágukat" - fogalmazott, hozzátéve: a Jobbik viszont valóban a magyar emberek érdekeit védi, ezért utasítja el az MSZP "álságos politikáját". 

Az elmúlt napokban több "éhségmenet" is elindult Budapest felé egyebek között Békéscsabáról, Nyíregyházáról, a baranyai Sellyéről, Kaposvárról, Ózdról és a Hajdú-Bihar megyei Polgárról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.