Magyar médiaszabályozás

A Fidesz EP-delegációja üdvözölte Jagland bejelentését

A Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációja közleményben üdvözölte Thorbjorn Jaglandnak, az Európa Tanács (ET) főtitkárának a keddi bejelentését, miszerint a magyar kormány kielégítő választ adott az ET által a médiaszabályozás kapcsán megfogalmazott észrevételekre, és ezáltal eredményesen lezárult a párbeszéd Magyarország és az Európa Tanács között.

2013.01.29 15:56MTI

Közleményükben a fideszes EP-képviselők arra szólították fel "az Európai Parlament baloldali és liberális képviselőit, hogy hagyjanak fel a további hisztériakeltéssel, az ország és a magyar kormány alaptalan rágalmazásával".
   
Emlékeztettek arra, hogy ők már korábban hangsúlyozták: "az európai szocialisták, liberálisok, zöldek és kommunisták pártpolitikai érdekekből gerjesztenek alaptalan vádakat a magyar kormány ellen. Az esetleges vitás kérdések kapcsán folyamatosan zajlanak az egyeztetések az érintett felek között. E párbeszéd lezárása előtt ítéletet hozni pedig felelőtlen, pusztán pártpolitikai érdekeket szolgál, ugyanakkor súlyosan rontja Magyarország megítélését, és szemben áll a magyar polgárok érdekeivel".
   
Az eredményesen lezárult párbeszéd fényében a magyar néppárti EP-képviselőcsoport ismételten felszólította "a baloldali, köztük a magyar szocialista európai parlamenti képviselőket", hogy "fejezzék be az ország lejáratását és a magyar kormány alaptalan rágalmazását".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.