"Távozzanak a fővárosi közéletből"

Jobbik: az utolsó MSZP-s kapcsolja le a villanyt!

A Jobbik arra kéri a szocialistákat, "számoljanak el a lopott közvagyonnal", távozzanak a fővárosi közéletből, de előtte az utolsó kapcsolja le a villanyt az MSZP Jókai utcai székházában.

2013.01.25 15:25MTI

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője pénteken az MTI-nek küldött közleményében ezzel arra utalt, hogy korábban Horváth Csaba, az MSZP alelnöke, fővárosi frakcióvezetője és Schmuck Andor, az MSZDP elnöke nyílt levelet tett közzé. 

Ebben arra szólították fel Tarlós István főpolgármestert, hogy vasárnap, a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján - a római Colosseum elsötétülésével egy időben - kapcsoltassa le a Parlament és a Hősök tere díszkivilágítását. A két baloldali politikus emlékeztetett arra, hogy a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján, január 27-én azért kapcsolják le a Colosseum világítását, hogy Róma városa és a Római Zsidó Közösség így tiltakozzon a Jobbik antiszemita tettei és kijelentései ellen. 

Losonczy Pál közleményében erre utalva azt írta, a Jobbik információi szerint a kínai nagy fal lebontását és a Paksi Atomerőmű lekapcsolását is tervbe vették a sötétségre vágyó MSZP-sek a Jobbik elleni tiltakozásul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.