Tiltakozás az új MSZP-kampány ellen

Navracsics: Mesterházy ne folytasson gyűlöletkampányt Veszprémben!

Mesterházy Attila ne folytasson gyűlöletkampányt Veszprémben!

2013.01.24 17:20MTI

A fideszes képviselők az MSZP Magyarország ma elnevezésű kampánya ellen tiltakoztak, amely véleményük szerint gyűlöletkampány. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a sajtótájékoztatón azt mondta: a szocialisták mindig azzal vádolják a kormányt, amit ők követtek el.
 
Így például a gazdaság kudarcával "egy olyan párt vádol minket, aminek kormányzása alatt 2006-ban Magyarország majdnem világrekorder volt a költségvetési hiány tekintetében és 2007-ben az Európai Unió tagállamai között a legmagasabb hiányt produkálta" - fogalmazott. 

Hozzátette: azóta viszont az Európai Unión belül Magyarország az egyik legalacsonyabb költségvetési hiányt tudja felmutatni, az egyik legstabilabb költségvetési gazdálkodást. Navracsics Tibor azt mondta, a gyűlöletpolitikát az MSZP honosította meg Magyarországon, s most is azt akarják folytatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.