Élelmiszerlavina

Élelemosztás rászorulóknak

Az ünnepek előtt 65 tonna élelmiszert osztottak szét 18 városban a rászorulók között az Élelmiszerlavina elnevezésű jótékonysági akcióban.

2012.12.12 22:30MTI

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Kft. közös kezdeményezésének köszönhetően tízmillió forint értékben nyolcezer adománycsomagot állítottak össze, melyeket önkormányzatok, alapítványok és önkéntesek segítségével juttattak el a rászorulókhoz - közölte az adományozás kommunikációjával foglalkozó cég szerdán az MTI-vel.

Az Élelmiszerlavina a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Kft. közös összefogásra épülő jótékonysági akciója, amelyet ötödik alkalommal indítottak el. A programhoz idén a Gyermely Zrt., a Haladás Mezőgazdasági Zrt., és az NT Kft. is csatlakozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.