Hallgatói tiltakozás

"Végveszély" - folytatják a demonstrációt a szegedi hallgatók

Folytatja a tiltakozást a Szegedi Tudományegyetemen hétfőn tartott fórumot rendező csoport - közölte Medvegy Gábor szervező Klebelsberg Kunó kultuszminiszter szobra előtt a csongrádi megyeszékhelyen szerdán.

2012.12.12 15:56MTI

Ennek indokaként azt mondta, hogy álláspontjuk szerint a felsőoktatást érintő tervezett kormányzati intézkedések miatt "végveszélybe kerül" a Szegedi Tudományegyetem.

Az egyetemista hangsúlyozta, hogy a tervezett kormányzati intézkedés elleni tiltakozás mindenkinek közös ügye, hiszen az átalakításnak számtalan káros gazdasági következménye lesz: növeli a munkanélküliséget, a tehetséges fiatalokat pedig az ország elhagyására kényszeríti.

Medvegy Gábor bejelentette, hogy december 19-én tömegdemonstrációt tartanak Szegeden.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.