Hallgatói tiltakozás

Egri főiskolások nyílt levelet adtak át a hevesi kormányhivatalnak

Tiltakozó nyílt levelet adtak át a Heves Megyei Kormányhivatal képviselőinek az egri Eszterházy Károly Főiskola diákjai szerdán reggel.

2012.12.12 09:49MTI

Bakos György, a hallgatói önkormányzat elnöke elmondta: a levélben az új keretszámok 2011-es szintre történő visszaállítását, a hallgatói szerződés eltörlését, az egyetemi autonómia megőrzését és a fiatalokat sújtó kormányzati intézkedések megszüntetését követelik a főiskolások. 

A nyílt levelet a helyszínre érkező harminc hallgató Balás Istvánnak, a kormányhivatal főigazgatójának és Doros Péter kabinetfőnöknek adta át. Bakos György hozzátette: bár a rendőrkapitányságra azt bejelentették, a helyszínen nem látták értelmét demonstrációnak, viszont szerdán este hallgatói fórummal folytatódik a tiltakozás a főiskolán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.