"Mindenképpen lesz folytatás"

Jobbik: Semjén Zsolt nem maradhat a hivatalában

A Jobbik szóvivője szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nem maradhat a hivatalában, ha valóban tisztességtelen módon járt el a diplomaszerzése esetében.

2012.12.07 15:42MTI

Dúró Dóra pénteki sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva leszögezte: "az ügynek mindenképpen lesz folytatása" és az eset politikai felelősséget is felvet, ahogy az korábban Schmitt Pál korábbi államfő esetében is felmerült. 

Pénteken, sajtótájékoztatón jelentették be, hogy nem lesz további vizsgálat az ELTE társadalomtudományi karán Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szociológiai szakdolgozata ügyében, ugyanakkor a háromtagú vizsgálóbizottság megállapította, hogy "súlyos tudományetikai vétség történt"; nagyon jelentős szövegegyezés található a szakdolgozat konzulense, Molnár Attila Károly később publikált írása és Semjén Zsolt szakdolgozata között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.