EU-büdzsé

Orbán tárgyalt az Európai Tanács elnökével

Orbán Viktor miniszterelnök "lefolytatta Brüsszelben az uniós költségvetési tárgyalások első fordulóját" Herman Van Rompuy-jal, az Európai Tanács elnökével.

2012.11.22 20:35MTI

A miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan tájékoztatása szerint Orbán Viktor megerősítette a korábban kifejtett magyar álláspontot, amely szerint elfogadhatatlan lenne egy olyan uniós költségvetés, amely "méltánytalan" helyzetbe hozza Magyarországot.
   
Az Európai Unió 2014-2020 közötti keretköltségvetésével foglalkozó csúcstalálkozó előtt Herman Van Rompuy külön-külön minden egyes EU-ország első számú vezetőjével tárgyal. Az ezt követően kezdődő csúcstalálkozó az éjszakába nyúlik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.