"A községet ellepő bűnözési hullám miatt"

A bűnözés ellen demonstrált a Jobbik Kerecsenden

Demonstrációt tartott a Jobbik "a községet ellepő bűnözési hullám miatt" Kerecsenden, amelyen mintegy ötszázan vettek részt. A helybeliek a Jobbik segítségét kérték, mert elmondásuk szerint a cigányság egy része ellehetetleníti a falu életét.

2012.10.21 19:34MTI

A demonstráción Juhász Oszkár, Gyöngyöspata polgármestere arról szólt, hogy valami félresiklott Magyarországon, mert sokan csak a jogaikat ismerik, a kötelességeiket nem. Példaként hozta saját települését, ahol az elmúlt másfél évben kialakult helyzet után gyökeres változást hozott két mezőőr munkába állítása a külterületi lopások megakadályozására.
   
Zagyva György Gyula, a Jobbik országgyűlési képviselője a cigányság vezetőit hibáztatta a felzárkóztató programok kudarcáért.
   
Mirkóczi Ádám, a párt szóvivője a bűnözőknek üzent: hagyjanak fel életmódjukkal, mert semmi jóra nem számíthatnak Magyarországon.
   
Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke zéró toleranciát sürgetett a bűnözés kérdéskörében is. "Fontos lenne a csendőrség felállítása, hiszen ez minden második európai országban működik a vidék közbiztonságáért" - mondta.
   
A beszédek után a résztvevők felvonulást tartottak Kerecsenden.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.