Dorozsmai nagybani piac

Több mint 3 tonna zöldséget és gyümölcsöt semmisítenek meg

Több mint három tonna alma, uborka és sárgarépa megsemmisítését, és több mint két tonna körte, nektarin és petrezselyemgyökér zárolását rendelték el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal munkatársai csütörtökön Szegeden, a dorozsmai nagybani piacon.

2012.10.18 19:05MTI

A Vidékfejlesztési Minisztérium tájékoztatása szerint az átfogó ellenőrzésben az adóhatóság, a rendőrség, a Pest Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Igazgatósága és a Csongrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszer-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatósága munkatársai vettek részt. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal munkatársai elsődlegesen az áruk eredetét, illetőleg a nagykereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások esetében a foglalkoztatottak társadalombiztosítási bejelentésének jogszerűségét ellenőrizték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.