Orbán Viktorral lezajló hivatalos tárgyalásaik

Merkel előrelépést lát a magyar reformok terén

Angela Merkel német kancellár szerint Magyarország előrelépést ért el az Európai Unió által sürgetett társadalmi reformok területén.

2012.10.11 14:57MTI

Angela Merkel azon a sajtóértekezleten nyilatkozott, amelyet csütörtök kora délután Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel közösen tartott a kancellári hivatalban lezajlott, délelőtti hivatalos tárgyalásaik után.

A dpa német hírügynökség jelentése szerint Angela Merkel a többi között hangsúlyozta: Magyarország törvényi módosításokat hajtott végre azokon a területeken, amelyekkel kapcsolatban kétségek merültek fel. Az ország megszívlelte az európai partnerek kritikáját - idézte a hírügynökség a kancellárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.