Ne térjenek el a házszabálytól!

Nyerőgépek: az LMP a nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezte

Mile Lajos az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának LMP-s tagja hétfőn kezdeményezte, hogy azonnal hívják össze a testület rendkívüli ülését.

2012.10.01 13:28MTI

A párt sajtóosztályának közleménye arra hivatkozik, hogy a kormány hétfőn kivételes, sürgős eljárásban kívánja megtárgyalni a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991-es törvény módosítását. Emlékeztetnek rá, hogy az előterjesztő Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter arra hivatkozott: a terület rendezetlensége komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Ehhez képest a javaslat megvitatása viszont nem szerepel a nemzetbiztonsági bizottság napirendjén - teszik hozzá.

Az LMP nem támogatja, hogy egy ilyen fajsúlyú kérdést a parlament a házszabálytól való eltéréssel, "rohamtempóban" tárgyaljon meg - zárják a közleményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.