A Budapest-Záhony vonalon 100-120 perces késés

Kisújszállás állomáson felsővezetéket szakított a vonat letört áramszedője

Letört egy vonat áramszedője, szerdán kora reggel, Kisújszállás állomáson, és leszakította a felsővezetéket, ezért a Budapest-Záhony vonalon 100-120 perces késéssel közlekednek a vonatok.

2012.09.26 07:40HavariaPress

Letört egy vonat áramszedője, szerdán kora reggel, fél 6 körül, Kisújszállás állomáson, és leszakította a felsővezetéket. Jelenleg áll a vonatközlekedés. Fegyvernek-Örményes és Karcag között az utasokat autóbuszok szállítják. A baleset miatt a Budapest-Záhony vonalon 100-120 perces késéssel közlekednek a vonatok. A MÁV szakemberei megkezdték a hiba helyreállítását, a munkálatok előreláthatóan délelőtt 11 óráig tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.