Torlódás alakult ki a röszkei átkelőnél

Hosszú kocsisorok az embercsempész miatt

Jelentős várakozásra kell számítaniuk azoknak az autósoknak, akik Szerbiából a röszkei határátkelőhelyen keresztül kívánnak Magyarországra utazni.

2012.09.01 09:45MTI

Szenti Szabolcs elmondta, hogy a magyar belépő oldalon fél-, egyórás a várakozás. A szerb kilépő oldalon több kilométeres kocsisor torlódott föl. A tiszaszigeti átkelőnél - amelyet a magyar és szerb állampolgárok reggel 8 és este 6 óra között vehetnek igénybe - a Magyarországra tartóknak szintén a szerb útlevél-ellenőrzésre kell hosszabb időt várakozniuk, itt is kilométeres a sor. A százados azt tanácsolta az autósoknak, hogy a gyorsabb határátkelés érdekében kerüljenek Tompa felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.