A Munkácsy-díjas szobrászművész tervezte műtárgy

Buszvezető találta meg az ellopott életműdíjat

A 973-as busz vezetője találta meg a járművön, csütörtökön hajnalban, Prof. Dr. Láng István életműdíját. A sofőr az ellopott műtárgyat Újpalotán átadta a rendőrségnek.

2012.08.30 17:40HavariaPress

Június 7-én rendezték meg a IV. Magyarországi Klímacsúcsot, amelyen Prof. Dr. Láng István életműdíjat kapott. A Péter Ágnes Munkácsy-díjas szobrászművész tervezte műtárgyat a konferencia végére valaki ellopta. A Klíma Klub feljelentést tett a XXII. kerületi rendőrségen. Az ellopott díjat, csütörtökön hajnalban, a 973-as autóbusz vezetője találta meg a járművön. A sofőr az újpalotai végállomásnál a műtárgyat átadta a rendőrségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.