Büszke arra, hogy iskolaváros

Sárospatak visszakéri iskoláit

Sárospatak ragaszkodik oktatási intézményeihez, éppen ezért visszakéri az államtól mind általános, mind pedig középiskoláját.

2012.08.10 09:11MTI

Augusztus végéig kell nyilatkozni arról az önkormányzatoknak, hogy szeretnék-e visszakérni iskoláikat az államtól, Sárospatak önkormányzata úgy döntött, hogy ezt 2013 januárjától megteszi - mondta Aros János polgármester az Észak-Magyarország című megyei napilapnak.

A városvezető szerint Sárospatak büszke arra, hogy iskolavárosként emlegetik, ezért sem engedhetik meg, hogy ne legyen egyetlen egy önkormányzati fenntartású iskolája sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.