Az év első babái

Éjfél után egy perccel született meg Péter

Az egri Markhot Ferenc kórházban éjfél után 1 perccel született meg egy kisfiú, akinek szülei a Péter nevet adták.

2008.01.01 09:24MTI

Az egri Markhot Ferenc kórházban éjfél után 1 perccel született meg egy kisfiú, akinek szülei a Péter nevet adták.

A 54 centiméterrel és 2,75 kilogramm súllyal világra jött csecsemő pétervásárai illetőségű szüleinek az első gyermeke - tájékoztatta Nagy Péter, a kórház szülészeti osztályának a főorvosa az MTI-t.

Szekszárdon éjfél után 2 perccel született meg egy gyermek

Szekszárdon a Tolna Megyei Kórházban éjfél után két perccel született meg egy kislány.

A Németkéren lakó szülők második gyermeke, Jakab Csenge 3 kiló 33 dekagramm és 57 centi hosszú, egy testvére van, aki szintén leány. A szülést dr. Kőszegi László vezette, s ott volt az újszülött édesapja is, tehát apás szülés volt.

2008 első babája Csongrád megyében Hegedűs Ádám

Csongrád megye első gyermeke Szegeden született - tájékoztatta az MTI-t a Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának orvosa Papp Éva.

Hegedűs Ádám 0 óra 10 perckor jött világra. A 3470 grammos 51 centiméteres egészséges kisfiú, szülei, Vecsernyés Piroska és Hegedűs Róbert első gyermeke. A szülők 2007. október 20-án házasodtak össze, az édesapa gipszkartonozó, az édesanya háztartásbeli.

A második baba Hódmezővásárhelyen született 0 óra 38 perckor. Szabó Bátor Botond 3800 gramm súllyal 53 centiméterrel jött a világra. Szülei Sass Szilvia és Szabó Csaba második gyermeke. A 32 éves édesanya történész, míg édesapja gépészmérnök.

A megyében Szentesen és Makón nem született baba közvetlenül éjfél után.

Budapesten éjfél után egy perccel született baba a Szent István Kórházban

Éjfél után egy perccel, a "Himnusz alatt" született baba a budapesti Szent István Kórházban - közölték az intézmény szülészetén az MTI-vel hétfőn.

A kis Emma egészséges, 4 kilogrammal és 60 centiméterrel jött világra hagyományos, apás szülés után, és második gyermeke zuglói szüleinek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.