Helyszíni meghallgatás volt csütörtök éjjel?

Szombaton minden kiderül a Bándy Kata-gyilkosságról

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombat délelőtt tizenegy órakor sajtótájékoztatót tart a pécsi rendőrségi pszichológus meggyilkolása ügyében folyó nyomozásról.

2012.07.20 13:28MTI, ma.hu

A rendőrség eddig csak annyit közölt Bándy Kata meggyilkolásának ügyében, hogy őrizetbe vettek egy 26 éves férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak, és aki beismerő vallomást tett. Közleményükben azt ígérték, a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázását követően tartanak sajtótájékoztatót. Ezt eredetileg hétfőre hirdették meg, de péntek délután módosították az időpontot és előrehozták a tájékoztatót szombat délelőttre - ekkor vélhetően számos eddig ismeretlen részletet hoznak a nyilvánosság tudomására.

Bándy Kata 25 éves rendőrségi pszichológus július 8-án hajnalban egyedül, gyalog indult el egy sörözőből, de az otthonába nem érkezett meg. Holttestét július 11-én délután találták meg a pécsi Délibáb utcában, egy bokros területen. Az őrizetbe vett gyanúsítottat szerdán előzetes letartóztatásba helyezték.

Lapinformációk szerint helyszíni meghallgatást tartott a rendőrség csütörtök éjjel az üggyel kapcsolatban. Több hírportál információja szerint a rendőrség további gyanúsítottat keres az ügyben. A kitűzött, egymillió forintos nyomravezetői díjat még nem vonta vissza a rendőrség, és nem is fizette ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.