Őrizetbe vették

Beismerte tettét a rendőrgyilkos nyomozó

Beismerte a bűncselekmény elkövetését kedden V. Csaba, akit azzal gyanúsítanak, hogy múlt pénteken Szigetszentmiklóson szerelemféltésből több késszúrással megölte kollégáját, egy 35 éves rendőrnőt.

2012.07.11 13:43MTI

Kállai Gábor, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője hozzátette: a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként V. Csabát. A szóvivő elmondta: kedden több órán át hallgatta ki a nyomozó ügyészség V. Csabát a kórházban, miután egészségi állapota ezt már lehetővé tette. A 36 éves férfi vallomást tett, és beismerte a bűncselekmény elkövetését, részletekre azonban, így például arra, hogy hogyan és hányszor szúrt - mint mondta -, nem emlékezett. 

Vallomása megerősítette azt a korábbi feltételezést, hogy szerelemféltés áll a gyilkosság hátterében. V. Csabát a nyomozóügyészség kedd délután őrizetbe vette, előzetes letartóztatásáról csütörtökön dönt a bíróság. Múlt pénteken egy nőt holtan, egy férfit életveszélyes állapotban találtak egy szigetszentmiklósi lakásban. A nyomozás során megállapították, hogy mindkét áldozat a szigetszentmiklósi rendőrség hivatásos nyomozója, és a gyanú szerint a rendőrnőt szerelemféltés miatt ölhette meg kollégája, akivel korábban érzelmi kapcsolatban állt. A nő megölése után a férfi a gyanú szerint magával is végezni akart, és késsel maga ellen fordult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.