Leszállás közben villámcsapás érte

Felszállt Debrecenben a Wizz Air londoni járata

Délután 15 óra 35 perckor pénteken felszállt a WizzAir Londonba tartó járata a debreceni repülőtérről.

2012.06.22 16:21MTI

A reggel London Luton repülőteréről érkezett járat azért nem indult vissza időben, mert Debrecenbe érkezésekor leszállás közben villámcsapás érte - közölte Simon-Nagy Lilla, a Wizz Air kommunikációjával megbízott pr-ügynökség képviselője az MTI-vel. Elmondta azt is, hogy az utasok ebédet kaptak, s a repülő azonnal visszaindul, amint a Wizz Air mérnökei átadják a gépet. A légitársaság az utasok elnézését kéri, de a biztonságot tartja a legfontosabb szempontnak - tette hozzá Simon-Nagy Lilla. 

A Londonból Debrecenbe tartó járat - mint azt az MTI tudósítója a helyszínen tapasztalta - reggel 9 óra 40 perckor menetrend szerint megérkezett a cívisváros repülőterére. A járatnak 10 óra 10 perckor kellett volna felszállnia, hogy visszamenjen Londonba, azonban az utasokat már nem engedték beszállni a gépbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.