A megállapodás nem jelent fizetési kötelezettsége

Együttműködési megállapodást kötött a BKV és a Nemzeti Innovációs Hivatal

A BKV és a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) együttműködési megállapodást írt alá, amely elősegítheti a BKV hozzáférését a fellelhető közlekedéstechnikai újításokhoz, valamint megkönnyíti vállalati alkalmazásukat.

2012.06.19 17:45MTI

A BKV keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a BKV szakmai segítséget nyújt egyes közlekedési, műszaki kérdésekben, a NIH pedig tájékoztatást ad a kutatás-fejlesztési, illetve innovációs célú hazai támogatási programokról és pályázati lehetőségekről. A NIH a kutatás-fejlesztés és innovációs stratégia kialakításakor fel kívánja használni a BKV városi közlekedésre vonatkozó tapasztalatait.

A megállapodás nem jelent fizetési kötelezettséget - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.