A megszorító politika ellen demonstráltak

Az MSZP-székház előtt tüntetett a Jobbik

A Széll Kálmán Terv 2.0 és az elmúlt időszakok kormányzati megszorító politikája ellen tartott tiltakozó megmozdulást a Jobbik az MSZP budapesti székháza előtt sok száz ember részvételével szombat délután.

2012.05.12 16:25MTI

A demonstráción felszólalt Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő és Morvai Krisztina, a párt európai parlamenti képviselője, akik beszédükben azt hangoztatták, hogy nem megszorító politikára, hanem gazdaságélénkítő lépésekre van szükség. Morvai Krisztina bírálva az SZDSZ-es, az MSZP-s és az európai parlamenti politikusokat úgy fogalmazott: "Életszínvonalat biztosító gazdasági és politikai rendszerre van szükség", mert az MSZP és a Fidesz politikája és rendszere is megbukott, és el kell őket kergetni.
   
A megmozduláson az ország különböző részeiből érkező párttagok, szimpatizánsok, a beszédek elhangzása után rendőri biztosítás mellett az Andrássy úton átvonulnak a Fidesz Lendvay utcai székháza elé, ahol Sneider Tamás alelnök és Vona Gábor pártelnök szólal fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.