Emelte a sebességkorlátot a BKV

Gyorsulhat a 3-as metró

A Budapesti Közlekedési Központ közölte: emelte a sebességkorlátot a 3-as metró vonalán a BKV, a szerelvények az óránkénti 20 helyett 40 kilométeres sebességgel haladhatnak az érintett szakaszon.

2012.05.09 08:35MTI

A tájékoztatás szerint a keddi pályahibát ideiglenesen kijavították, a szerda éjszakára tervezett végleges javítás után pedig feloldják a korlátozást.    

A metrók sebességét kedden korlátozták ideiglenesen az észak-déli vonal egy szakaszán, mert a pályabejáráson az egyik kitérőben sínfejkitörést találtak.
   
A BKK kedden azt közölte, hogy a 3-as metróvonal pályájának állapota sürgős beavatkozást igényel, de az idén csak a legkritikusabb szakaszok részleges felújítását tudják elvégezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.