A TEK kimegy helyszínelni

Még nem tudni, miért kellenek a magyar túszok Szíriában

Két, Szíriában dolgozó magyar állampolgárságú férfit ismeretlen fegyveresek szombatra virradó éjszaka elhurcoltak.

2012.04.28 14:04MTI

A Külügyminisztérium és a Terrorelhárítási Központ arról tájékoztatta a Miniszterelnökséget, hogy helytálló az információ, mely szerint két, Szíriában dolgozó magyar állampolgárságú férfit ismeretlen fegyveresek szombatra virradó éjszaka elhurcoltak.

Magyarország minden esetben gondoskodik a külföldön bajba került magyarokról, így Orbán Viktor miniszterelnök utasításának megfelelően a magyar hatóságok felvették a kapcsolatot a külföldi társszervekkel, és minden lehetőséget kihasználva dolgoznak a helyzet megoldásán.

A Terrorelhárítási Központ szakemberei arra is készek, hogy megfelelő időben a térségbe induljanak információt gyűjteni. Az ügy sikeres kezelése érdekében további információt egyelőre nem közöltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.