A szerkesztők azt kérdeznek, amit akarnak

MSZP: Orbán mondja el, miért csapta be az embereket!

Az MSZP elvárja a miniszterelnöktől, hogy a péntek reggel esedékes rádióinterjújában elmondja, miért csapta be az embereket.

2012.04.26 19:55MTI

A párt közleményében kiemeli: "a világért sem akarjuk a Fidesz példáját követve előírni a közszolgálati médiának, mit és hogyan kérdezzen a hatalmi pozíciót betöltő kormánypárti, illetve az őket ellenőrizni hivatott ellenzéki politikusoktól. Ezért hangsúlyozzuk: az alábbi felhívás nem a MR1 Kossuth Rádió 180 perc című műsorának szerkesztőihez szól."
   
Felidézik, hogy Orbán Viktor a közszolgálati rádiónak adott szokásos rádióinterjújában április 13-án egyebek mellett azt mondta, "senkinek ne fájjon a feje" újabb adók miatt. Ugyanakkor azt is mondta, hogy "év közben nem szabad az adókat módosítani, csak súlyos kényszer esetén, és szerinte ilyen most nincs." Majd alig tíz nap elteltével egyszer csak megjelent "a brutális adókkal és megszorításokkal telepakolt" második Orbán-csomag - ismerteti a szocialisták közleménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.