Felhalmozódott számlák

BKV Előre: pályázaton dől el a létesítmény sorsa

A BKV Zrt. hétfői igazgatósági ülésén elfogadták, hogy a BKV Előre üzemeltetési pályázatot írjon ki a klub Sport utcai létesítményére.

2012.03.26 19:12MTI

Hudák Gábor ügyvezető elmondta: a Zrt. ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy ha nincs megfelelő ajánlat, akkor nem hirdet győztest. Hozzátette: a BKV Zrt. az egyesület részére anyagi forrást biztosít annak érdekében, hogy az első negyedévben felhalmozódott beszállítói és közüzemi számlákat rendezze.

A BKV Előrében a négy versenyszakosztály (labdarúgás, teke, súlyemelés és kajak-kenu) mellett a szabadidős szakosztályokban több mint 1200 dolgozó sportol. A nagy múltú fővárosi klub három olimpiai bajnokkal (Baczakó Péter, Tatai Tibor, Temes Judit) büszkélkedhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.