Tízezren az utcán - eddig

Megmozgatta Budapestet március 15.

A közigazgatási tárca tájékoztatása szerint reggel a Kossuth Lajos téri zászlófelvonáson több mint ezren, a Múzeumkertben tartott március 15-i ünnepségen mintegy ötezren voltak jelen, a budai Várban zajló családi programokon pedig jelenleg is több mint tízezren vesznek részt.

2012.03.15 13:57MTI

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium csütörtök kora délután eljuttatott közleményében azt írta: jó hangulatban zajlanak az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján rendezett állami programok, rendkívüli esemény nem történt.

A tárca sajtófőosztálya közölte azt is, hogy a Nyitott Parlament elnevezésű program keretében 11 óra 30-ig 4.600 érdeklődő járt az Országház épületében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.