Drog miatt bukott

Kábszer miatt kihúzták a szlovákiai választásokról a magyar jelöltet

Egy képviselőjelöltet ki kellett húzni a Most-Híd választási listájáról - erősítették meg az értesülést, amely szerint B. Attila azért lépett vissza a listáról, mert kábítószer-birtoklás gyanúja miatt vizsgálat indult ellene.

2012.03.08 12:46MTI

"Március 6-án kaptuk meg B. Attilának a listáról való visszalépésre vonatkozó kérvényét; a Most-Híd párt ennek alapján szerdán a belügyminisztériumhoz fordult és kérte az érintett jelöltnek a listáról történő eltávolítását" - közölte Kovács Nikolett, a Most-Híd sajtótitkára.

B. Attila - aki a nagykürtösi körzeti hivatal vezetője - a párt választási listájának 33. helyén szerepelt. A Pravda megerősített információi szerint a rendőrség B. Attila irodájának átkutatásakor "gyanús port" tartalmazó küldeményt talált.

"Az eset kapcsán kábítószer-birtoklás, -kereskedelem és -előállítás miatt indítottunk eljárást" - mondta az eset kapcsán Mária Faltániová, a besztercebányai kerület rendőrségi szóvivője. A Most-Híd listájáról február végén már egy másik jelöltet is ki kellett húzni: a 115. helyen szereplő jelölt elhalálozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.