A kormány a Gyurcsány-korszak hibáit javítaná

Magányos harcosként küzd az MSZP adórendszer-ügyben?

A Fidesz szóvivője szerint az MSZP magára maradt az adórendszerekről folytatott vitában is.

2012.03.07 13:48MTI

Selmeczi Gabriella így reagált Tukacs István szerdai sajtótájékoztatójára, amelyen a szocialista politikus arról beszélt, hogy pártja szerint a munkaadói és a munkavállalói érdekképviseleteknek is fel kell lépniük a kormánnyal folytatott tárgyalásokon az egykulcsos személyijövedelemadó-rendszer megváltoztatásáért.
   
A Fidesz szóvivője közleményében ezzel szemben azt írta: az arányos adórendszer megalapozza a gazdaság növekedését, így az egyik legfontosabb eszköz arra, hogy kijavítsák a Gyurcsány-korszak hibáit.
   
A munkaadókkal és a munkavállalókkal a kormány érdemi egyeztetéseket folytatott, és így biztosított, hogy senki nem járhat rosszabbul az új adórendszerben - írta Selmeczi Gabriella, aki szerint a szocialistáknak "mindez szokatlan lehet, mert ők nyolc éven keresztül semmibe vették az embereket - munkaadókat és munkavállalókat egyaránt".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.